Пакување

Пакување: Во мрежести вреќи од 25/50 кг, во палети
Дестинација: Било која безбедна земја во светот
Потекло: Р.Македонија
Утовар: Гевгелија, Р.Македонија
Транспорт: Контејнери ладилници FCL (комплетна контејнерска пратка) 13м/HC (30цм повисок контејнер)
Време на испорака: Во рок ОД 15-20 дена од извршена уплата
Плаќање: L/C (акредитив) или T/T (телеграфски трансфер)
Инспекција: S.G.S. инспекција на квалитет и квантитет – товарно пристаниште
Забелешка: Може да се добие E.U.R.O сертификат
Aртикл Начин на пакување Нето kg Палетирање Q.ty/Pallet Вид возило
Домати

Картонска гајба

300 x 400 x 160

6 - 6,5 0,8m x 1,2m 180 - 192 ладилник

Дрвена гајба

300 x 400 x 150

7 - 7,5   1m x 1,2m    ладилник

Дрвена гајба

300 x 500 x 190

8 - 10      ладилник
Пиперка,
зелена пиперка,
лута пиперка,
ајварка

Картонска гајба

400 x 600 x 190

8 - 10  0.8m x 1.2m
  ладилник

Картонска гајба

300 x 400 x 190

8 - 10 1m x 1,2m   ладилник
Краставици

Картонска гајба

300 x 400 x 190

8 - 12 1m x 1.2m
  ладилник

Пластична вреќа

350 x 600

8 - 10     ладилник

Мрежеста вреќа

350 x 500

10     Frigo Truck
Зелка

Картонска гајба

400 x 600 x 190

8 - 10

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник

Пластична вреќа

410 x 900

8 - 10

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник

Мрежеста вреќа

410 x 900

10 - 12

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник

Палета

800 x 1200

100 x 1200

600 - 800

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник

Дрвена гајба

400 x 600 x 190

7 - 7,5

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник
Кромид

Мрежеста вреќа

350 x 500

10

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник
Компири

Пластична вреќа

350 x 600

8 - 12

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник
Дина

Палета

800 x 1200

100 x 1200

600 - 800

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m

  ладилник
Лубеница

Палета

800 x 1200

100 x 1200

600 - 800 1,00 x 1,20   ладилник
Aртикл Начин на пакување Нето kg Палетирање Q.ty/Pallet Вид возило
Грозје

Дрвена гајба

300 x 500 x 150

8 - 10

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m


ладилник
Модра слива

Дрвена гајба

300 x 500 x 150

8 - 10

1m x 1.2m

0.8m x 1.20m


ладилник