Контакт информации

Доколку имате потреба од додатни информации во врска со нашата дејност можете да не контактирате преку нашата контакт форма.

 • локација:
  • Ул. Маршал Тито, 2/5
   1484 Богданци - МАКЕДОНИЈА
 • телефон:
  • +389 34 221 837
 • факс:
  • +389 34 223 101
 • email:

Оранжерии Баџо П-Т

content